youtube movies

March 5, 2007

Suomen Idols 2007 1.Finaali Kristian Meurman – Lapin kesä

Filed under: interesting, Video, videos, youtube — youtubemovie @ 7:31 am

Youtube Commments:
Ei helvetti… alussa olin heti että “Ari voittaa koko skaban ei muilla mitään mahiksia!”, mutta nyt tulin siihen tulokseen, että Kristianilla on:
I Upea ääni
II Jolla hän pystyy laulamaan mitä vain
III Munaa laulaa muutakin kuin Rockia.

Kristian voittaa, jos ei voita niin sitten Ari. Ei tätä voita mikään!

Biisihän on aivan karmea, tähän talven pimeyden keskelle vielä jotain noin masentavaa niin kynnys tarttua pilleripurkkiin vain pienenee. Jätkällä on ihan jees lauluääni ei siin midist, mut biisi sukkaa nyt pahemman kerran, jossain landella varmaa menis…

Mahatava veto, toimii ainakin Täällä Helsingissä hyvin, tämä lienee sitä “landea”?

En ikinä olisi uskonut tästä kisasta löytyvän näin persoonallista ja taitavaa laulajaa, kaveri oli ensi tahdeista alkaen itse varmuus ja esityksessä pääosan otti hänen laulunsa, se ei ollut täytteenä muiden instrumenttien seassa.

Joku tossa jätkässä on mistä en diggaa pätkääkään… liekö se tuo reilusti ylitsevuotava itsetietoisuus? Vai tekohauskuus, joka ei edes ole hauskaa… paitsi ehkä äijän oman pään sisällä. Mutta on sillä mahtava ääni ja hieno tulkitsija. Sehän nyt on sama kumpi itse kisan voittaa, Ari vai Kristian, niin molemmilla on jo levytyssopimukset taskussa. Se on fakta.

Siis tämä esitys on kerrassaan mykistävä! Niin äijä veto kuin vain voi olla. Pesi kyllä muut eilen ihan sata-nolla, vaikka Ari ja Annakin vetivät hyvin. Joku tossa äänessä ja esityksessä kolahtaa ja siis todella isolla lekalla. Mun kirjanpidossa mennyt jo Arin edelle, vaikka kommentit ovatkin välillä hieman yliampuvia

Ihmettelen miksi Idolsissa ei lauleta enemmän suomeksi. Monet ääntävät englantia enintään kohtalaisesti jolloin kappaleista menee särmä, mutta tämä veto todisti että hyvä kotimainen kappale hyvällä esittäjällä pesee kaikki mennen tullen…

Tässä ei voida enää puhua mistään laulamisesta tai esiintymisestä, vaan tulkinnasta. Täytyy yhtyä perunamarkkun kommenttiin. Itselleni tuli juurikin Kirka mieleen tuosta tulkinnasta. Mielestäni kestää myös vertailun tämä esitys Loirin tulkintaan kaikinpuolin. Toivottavasti tämä mies ei jämähdä mihinkään yhteen musiikkityyliin. Melkein väittäisi, että tämä on se mistä Idols 2007 tullaan muistamaan.

On kyllä aika loistava sovitus bändiltä, mikä tekee biisistä jo sinänsä mahtavan. Kristianin ääni sopii ihan hyvin tähän, tosin joissakin kohdissa ei mennyt ihan niin hyvin. Loppu kuitenkin kruunasi tämän.
Toivottavasti pääsee sinne kolmen parhaan joukkoon, ainakin.

en oikee innostunu idolsista aluks mut sitku sain kuulla että Kristian on finaalissa aattelin että nyt on hyvä alkaa seuraan ku on “hevari” päässy vihdoinki yli kaikkien teini tyttöjen kansikuva poikien 😀 ja onhan se toinenki pitkätukka hyvä 🙂 mut tämä kappale oli vaan parempi, ANTEEKSI ARIN FANIT!

sakkomies, mitäs vitsiä tohon kilpailuun olis lähteä mukaan jos ei ite tiedosta olevansa hyvä laulaja? ei kilpailuihin lähdetä tavoittelemaan 5. sijaa vaan voittoa. ja kenen mielestä kaveri on hauska kenen mielestä ei, minun huulille hän ainakin saa hymyn aikaseksi jutuillaan.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: