youtube movies

March 7, 2007

Idols 2007 finalistit – Popmusiikkia

Filed under: interesting, Video, videos, youtube — youtubemovie @ 3:31 am

Youtube Commments:
Joo kyllä on reilusti tasokkaampi Idols tänä, kuin viime vuonna! Kristian veti älyttömän hyvin finaalissa eilen! Panu on kyllä hyvä ja sillä on tosi hyvä ääni, mutta biisi ei sopinu sille sitte yhtään :/ Se pitäis laulaa jotain Westlifeä tai sen tyylistä.

Huh, huh, vanhakin tässä innostuu, kun muistui taas mieleen, miksi toi Kristiina tuolla finaalissa on – ja toivottavasti pysyykin vielä muutaman kierroksen – on meinaan tyttöä äänellä siunattu. Tulee mieleen joku nuori Maarit Hurmerinta, samalla tavalla vähän löysä artikulaatio, mutta aivan mieletön klangi.

Minusta kaikki muut paitsi Kristiina kuulostavat tosi hyviltä. Ari venyttää oikein kunnon hevarin malliin..! 😉 Johanna oli hauskalla tavalla pelottava 😀 Hän jotenkin otti tilnateen totaalisesti hallintaan kajauttamalla ilmoille hevitangoäänensä.

Jos Panu vetää finaaleissa yhtä hyvin kun tässä, niin on kyllä korkealla, Kristiankin yllätti. Ari ja Anna piti tasonsa vaikka Ari oiski saanu laulaa vähän enemmän. Mutta tämä nyt on paljon parempi kuin Haaveista totta ja tuulet puhaltaa yhteensä. Taso koventunut ja hyvä niin.

Oon samaa mieltä..Oisivat saaneet keksiä uuden tälle vuodelle.. En ole Idolsia seurannut tällä kertaa, mitä nyt vähän vilkuillut mutta tiedän ketä kaikki on 🙂 Kristiina veti niin nuotin vierestä että kirvelee vieläkin.. En kyllä tuosta Annastakaan pitäny..

tykkään täst biisist paljo enemmän ku jostain “tuulet puhaltaa jne..”! arin ois kyl pitäny saada enemmän laulaa mut, minkäs teet, kristian nyt on tommone jonku laulujumalan lapsi,luonnon lahjakkuus.ja annan pitäis tietää et luultavasti useimmat seiskat (ainakin minä :p),pojat on ihastunu tai jtn semmosta. ei se pienuus merkitse siinä yhtään mitään.

Advertisements

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: